UPDATE Corona

Het ziet er naar uit dat we ingang van zondag 28 november na 17:00, voorlopig voor een periode van 3 weken, niet kunnen schaatsen. Zaterdag het definitieve beleid, voor nu alvast het voorlopige protocol zoals nu te vinden op de site van de baan.

Update nieuwe corona-maatregelen

Zojuist is bekend geworden dat alle amateursport vanaf komende zondag 28 november (tot en met 18 december) iedere dag stopt om 17:00 uur. Daarnaast is het vanaf komende zondag in de horeca verplicht 1,5 meter afstand te houden, is het dragen van een mondkapje verplicht als je niet aan tafel zit en sluiten alle horeca-locaties om 17:00 uur.

Een donker scenario dat uitermate teleurstellend is aangezien we je nu na 17.00 uur tijdelijk geen ijsplezier, eten en drinken kunnen bieden. Het huilen staat ons momenteel nader dan het lachen.

Deze stap heeft invloed op een heel groot deel van onze schaatsers. Onze planning is dat we morgen (zaterdag avond) meer inzicht hebben in de gevolgen voor alle verschillende gebruikersgroepen op de baan. Dit gaan we dan uiteraard met jullie delen op de socials, onze website en waar mogelijk en nodig persoonlijk op de mail.

Geniet van het ijs, houd rekening met elkaar en houd Jaap Eden gezond.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.