Early Morning Cycling Tour Baambrugge 22 juni ’s morgens vroeg!

flyer EMCT 2014

flyer EMCT 2014Zondagmorgen 22 juni ’s morgens vroeg om 6.00 uur start er een fietstocht vanuit Baambrugge over smalle wegen en kades met een lengte van 60 kilometer. Deze fietstocht gaat van start als Early Morning Cycling Tour en wordt na afloop afgesloten met een stevig ontbijt. De deelnemers voor deze fietstocht, die zowel op de racefiets als op de mountainbike gereden kan worden, starten in groepen van vijf personen, om de minuut vanaf 6.00 uur. De route kan vanaf 5.30 uur opgehaald worden in het clubgebouw van IJsclub Baambrugge, de kosten voor deelname en ontbijt bedragen 7,50 euro. 

In het gebied tussen Nieuwer ter Aa, Kockengen, Kamerik en Haarzuilens zijn tal van oude smalle wegen en paden die zeer uniek zijn om over te fietsen. Je kunt denken aan een soort Parijs- Roubaix. Als IJsclub Baambrugge zien we de toertocht als een zeer unieke fietservaring in de vroege ochtenduren, waarbij er over unieke smalle kades gefietst wordt. Het fietsen op zo’n vroeg uur over dergelijke wegen en in kleine groepjes moet een bijzondere ervaring zijn. Na afloop natuurlijk bijpraten en ervaring uitwisselen met een stevig ontbijt. Het is dan nog vroeg en eigenlijk moet de dag nog beginnen terwijl jij er al een unieke prestatie op hebt zitten. 

IJsclub Baambrugge organiseert de fietstocht als een proef om na te gaan of deze vorm van fietsen aanslaat bij de doelgroep: de sportieve racefietser die de nodige kilometers op de fiets zit. Voor deze tocht zijn maximaal 75 startbewijzen te vergeven. Wil je één van de 75 deelnemers zijn aan deze unieke tocht meld je dan vooraf aan via de website van ijsclub Baambrugge. Meer info op www.ijsclubbaambrugge.nl/page96.php

Met vriendelijke groet Dirk de Groot, pr-zaken IJsclub Baambrugge

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.