Start zomertraining 9 mei a.s. 19 uur Bosbaan

Best HCA-ers/ schaatsliefhebbers, Het schaatsseizoen ligt alweer enige weken achter ons, en het einde van de ‘vakantie’ komt in zicht!!!!! Daarom is de start van het zomer / conditieseizoen gepland op maandagavond 9 mei. start 19.00 uur. Dan kunnen we ons weer voorbereiden op het nieuwe seizoen.

De locatie is als vanouds bij de kleedkamers van het Amsterdamse Bos aan de kop van de Bosbaan. Van hieruit lopen we dan in het aloude vertrouwde Bosplan over de gebaande en de zandpaden op weg naar een superconditie al of niet met het zweet op de rug!!!!

Voor de deelname heb je via het contributiegeld reeds betaald, dus dat is mooi meegenomen! Wel willen we graag vooraf weten wie er van plan zijn zich uit te komen sloven, dus vragen wij je even aan te melden bij Udo Meijer, via nevenstaand emailadres: um@upcmail.nl ( dit om te weten te komen of we twee dan wel tien! (jeugd)-trainers moeten laten opdraven!) .

Wellicht tot ziens op 9 mei!

 

P.S.

Na afloop van de training kan er gezwommen worden in de Bosbaan en er is sprake van een kleine tegenvaller: mogelijk Betaald parkeren!!!!

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.